اطلاعات کامل آثار راه یافته به چهل و سومین جشنواره فیلم فجر

به گزارش آژانس خبری سینمادرام، چهل و سومین جشنواره فیلم فجر که از 12 بهمن تا 22 بهمن به نمایش آثار راه یافته در این رقابت می پردازد اطلاعات تازه ای از جزئیات آثارش منتشر نموده که در ادامه آنها را می خوانیم.
همه چیز درباره فیلم ناتور دشت
یک فیلم که از داستانی واقعی ساخته شده است

خلاصه داستان فیلم ناتور دشت
در خلاصه داستان فیلم ناتور دشت آمده است: من وقتی بچه بودم و چیزی میخواستم و برام نمیگرفتن، میرفتم یه گوشه قایم میشدم تا تنبیهشون کنم…
فیلمنامه فیلم ناتوردشت با الهام از یک داستانی واقعی، توسط سید محمدرضا خردمندان و حمید اکبری خامنه به نگارش درآمده است. آنطور که مشخص است این فیلم، ربطی به ناطور دشت، رمان معروف و محبوب سلینجر ندارد و تنها نام آن شباهت به این رمان دارد و داستان فیلم به یکی از اتفاقهای مهم اجتماعی ایران برمیگردد. آنطور که از عکسهای فیلم برمیآید، داستان فیلم درباره محیطبانی است یا ارتباطی به این حوزه شغلی دارد.
بازیگران و عوامل فیلم ناتور دشت
هادی حجازیفر و میرسعید مولویان زوج اصلی این فیلم هستند که برای اولینبار کنار یکدیگر قرار میگیرند.
شبنم قربانی، علی صالحی، بابک کریمی، سعید آقاخانی، علی مصفا، امیر دژاکام، اردشیر رستمی، حسین شریفی، ترنم کرمانیان و ارغوان عزیزی دیگر بازیگران فیلم ناتوردشت هستند.
سیدمحمدرضا خرمندان پیش از این با فیلم «۲۱ روز بعد» در دوره سی و پنجم جشنواره نامزد بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد و حالا نویسنده و کارگردان این فیلم است و حضور دوباره در جشنواره فیلم فجر را تجربه میکند.
این فیلم تازهترین محصول سازمان سینمایی سوره محسوب میشود که به سفارش مرکز تولیدات سینمایی سوره تولید شده و مهدی فرجی تهیهکننده آن است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
معرفی ابتدایی فیلم رها
یک ملودرام اجتماعی با حضور شهاب حسینی و غزل شاکری
این فیلم اولی، غافلگیرمان میکند؟

خلاصه داستان فیلم رها
در خلاصه داستان فیلم رها آمده است: توحید ۵۵ ساله به همراه همسر و فرزندانش زندگی متوسطی دارند. تا اینکه یک اتفاق خیلی ساده، داستان زندگی آنها را بهم میریزد…
بازیگران و عوامل فیلم رها
شهاب حسینی، غزل شاکری، ضحا اسماعیلی و آرمان میرزایی بازیگران این فیلم هستند.
شهاب حسینی در حال حاضر یکی از بازیگران مهم و البته گرانقیمت سینمای ایران است. اما از اواخر دهه ۸۰ و پس از اینکه خودش اولین فیلمش را کارگردانی کرد، شروع به حمایت از فیلمسازان جوان و با استعداد کرد. او هر فیلمنامه خوبی به دستش برسد، با تهیهکنندگی یا قبول دستمزد کم یا به هر طریقی که بتواند از کارگردانان فیلم اولی حمایت میکند. حالا بازی او در فیلم رها جدیدترین همکاری او با فیلمسازان جوان است. در کنار بازی او میتوان به حضور غزل شاکری در این فیلم اشاره کرد.
از دیگر نکات این فهرست عوامل میتوان به مرضیه برومند در مقام مشاور کارگردان نام برد و همچنین سعید خانی که تهیهکنندگی این فیلم را بر عهده دارد.
حاشیههای فیلم رها
- تهیهکنندگی سعید خانی سومین تجربه او با فیلمسازان فیلم اولی است.
- مرضیه برومند سابقه درخشانی در ساخت آثار پرمخاطب داشته و به نظر میرسد حضورش در این فیلم نیز تأثیرگذار خواهد بود.
- حضور بازیگران چهرهای مثل شهاب حسینی از نکات قابل توجه این فیلم است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
پربازیگرترین فیلم جشنواره فیلم فجر چهل و سوم را بشناسیم
همه چیز درباره فیلم گوزن های اتوبان

خلاصه داستان فیلم گوزن های اتوبان
خلاصه داستان رسمی فیلم گوزن های اتوبان را بخوانید: عابس که راننده پیک موتوری است، طی اتفاقی به دنبال ماشین یک بلاگر معروف میافتد. بلاگر فکر میکند، عابس خفتگیر است و این در حالی است که گوشیاش روی لایو است و همه چیز به سرعت وایرال میشود…
این فیلم در ژانر اجتماعی تولید شده و آنچه از فضای عکسهای فیلم مشخص است و با توجه به ترکیب بازیگران باید با یک فیلم متفاوت و هیجان انگیز روبهرو باشیم. احتمالا یکی از فیلمهای پربحث جشنواره امسال همین فیلم باشد.
بازیگران و عوامل فیلم گوزن های اتوبان
الناز شاکردوست، نوید پورفرج، صدف اسپهبدی، سامان صفاری، بهنوش بختیاری، پیمان قاسم خانی بازیگران اصلی هستند و ندا حسینی، مریم شاهولی، نسیم اسدپور، امیر مقیمی، رز ایزدی، مسعود خانی، امیرعلی بیابانکی، تینا اسدی، محمود کیان، مونا سعیدیپور، پرستو ایران، نازنین هاشمی، بهنام داوری، احد شاملو، رضا فرجی، علیرضا گلناری، بهنام عمو خلیلی محمد خوشحساب، مسعود جهانشاهی، الینا رضایی، آناهیتا راستانی دیگر بازیگران گوزنهای اتوبان را تشکیل میدهند.
کارگردان و تهیهکننده ابوالفضل صفاری است و خودش همراه با باقر سروش فیلمنامه را نوشتهاند، سرمایهگذاری فیلم بر عهده محسن بیابانکی و شرکت لینکیپر فیلم بوده و محصول مشترک ایران و آلمان است.
دیگر عوامل فیلم هم از این قرار است؛ مجری طرح و انتخاب بازیگر: علی مردانه، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، تدوین: پویان شعلهور، موسیقی: پیام آزادی، طراح صحنه: بابک کریمی طاری، طراح گریم: ایمان امیدواری، طراح لباس: رعنا امینی، صدابردار: میثم یاردیلو، مدیر تولید: پوریا زمانی، دستیار تهیه: اشکان صفاری، برنامه ریز: علی خالدی، دستیار یک کارگردان: مجید حقیقت، منشی صحنه: دنیا راد، طراح پرفورمنس: سیما اهوز، طراح بدلکاری: امیر حسین خنجری و عکاس: مهدی حیدری.
درباره ابوالفضل صفاری، کارگردان فیلم
ابوالفضل صفاری از مستندسازهای فعال شبکه چهار بود و برای این شبکه، مستندهای متعددی را تهیه و کارگردانی کرد. او سال ۱۳۸۶ با ساخت فیلم «در انتهای زمین» وارد حوزه سینمای داستانی شد. «از تهران تا بهشت» و «یک کامیون غروب» دیگر فیلم های او هستند. آخرین فیلم صفاری سال ۱۳۹۸ در گروه سینمای هنر و تجربه اکران شد. «گوزن های اتوبان» جزو فیلم های پربازیگر جشنواره امسال است و حال و هوای فیلم در راستای کارهای قبلی کارگردانش پیشبینی میشود.
خرید بلیط: کلیک کنید.
کمدی بفروش از عامریانفیلم اینجاست
فیلم کفایت مذاکرات چطور است؟

خلاصه داستان فیلم کفایت مذاکرات
در خلاصه داستان رسمی فیلم کفایت مذاکرات آمده است: «این چیزها تو سریالهای ترکی هم قفله…» پس از نمایش فیلم در جشنواره فیلم فجر ۱۴۰۳، خلاصه داستانی درست و البته بدون اسپویل داستان در همینجا اضافه میشود.
اگر در این چند وقت به سینما رفته باشید، تیزر «کفایت مذاکرات» در پیشپرده فیلم کمدی «هفتاد سی» نمایش داده میشود. این فیلم، نخستین تجربه سهیل موفق در حوزه کمدی است. حضور ابراهیم عامریان بهعنوان تهیهکننده نیز محرک خوبی در فرآیند استقبال از این فیلم است. نام فیلم و جنس کمدی آن نیز قطعا برای مخاطبان، وسوسههایی به همراه خواهد داشت.
بازیگران و عوامل فیلم کفایت مذاکرات
مهران غفوریان، محسن کیایی، ایمان صفا، رویا میرعلمی، المیرا دهقانی، حدیث فولادوند، سارا منجزی، محمدرضا داوودنژاد، قدرتالله ایزدی، محمدجواد جعفرپور و جواد پولادی بازیگران این فیلم هستند.
عوامل این فیلم کمدی-اجتماعی هم اینها هستند؛ مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، تدوین: حسن ایوبی، آهنگساز: امیر توسلی، طراحی و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، مدیران صدابرداری: علی کیان ارثی-اردلان کیان ارثی، طراح گریم: عبدالله اسکندری، طراح صحنه: سعید هنرمند، طراح لباس: مهناز غنی، طراح جلوه های بصری: امیر ولیخانی، مدیر برنامهریزی: مجتبی طاهرخانی، مدیر تولید: محمدرضا عزتخانی، سرپرست گروه کارگردانی: محمد داودی کیا، منشی صحنه: صفورا برسان، جانشین تهیه کننده: کیمیا محمودیان، مجری طرح: مریم رحیمی و عکاس: معصومه صالح بیگی.
درباره سهیل موفق، کارگردان
سهیل موفق سال گذشته فیلم «نوروز» را در بخش مسابقه داشت و پیش از آن هم فیلم های شکلاتی، پاستاریونی و… را برای گروه سنی کودک ونوجوان ساخته بود. فیلم کفایت مذاکرات اولین تجربه او در زمینه ساخت فیلمی برای رده سنی بزرگسال است. این فیلم پنجمین فیلم بلند سینمایی این کارگردان به شمار میآید.
خرید بلیط: کلیک کنید.
شباهت رضا عطاران به دیکتاتور عراق کار دستش داد
اطلاعات ابتدایی فیلم صد دام

خلاصه داستان فیلم صد دام
در خلاصه داستان رسمی صددام آمده: فیلم صد دام درباره مردی است که به دلیل شباهت با صدام حسین از او خواسته میشود نقش بدل او را بازی کند.
بازیگران و عوامل فیلم صد دام
پریناز ایزدیار، رضا عطاران، عباس جمشیدیفر، آزاده صمدی، امیراحمد قزوینی، سیاوش چراغیپور از جمله بازیگران این فیلم هستند.
این فیلم سینمایی پدرام پورامیری کارگردانی کرده و مجتبی رشوند هم تهیهکنندگیاش را به عهده داشته. مدیر فیلمبرداری: حسن لشگری، طراح لباس: پگاه سعیدی، طراح گریم: عباس عباسی، صدابردار: سعید زند، تدوین: اسماعیل علیزاده، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان و…
درباره کارگردان فیلم صددام
پدرام پورامیری سالها به صورت مشترک با حسین امیری دوماری همکاری داشت و این دو فیلمساز در کنار هم، علاوه بر تجربه ساخت چند فیلم کوتاه، با فیلمهایی همچون «جاندار» و «یادگار جنوب» در دورههای مختلف جشنواره فیلم فجر حاضر بودهاند. فیلم صد دام اما، اولین فیلمی است که پورامیری به صورت مستقل کارگردانی کرده و همچنین اولین فیلم کمدی در کارنامه کاری او محسوب میشود.
حاشیههای فیلم صدام
- با توجه به ژانر، موضوع و البته ترکیب بازیگران، پیشبینی میشود این فیلم در بخش سیمرغ مردمی و اکران عمومی با استقبال مخاطبان همراه شود.
خرید بلیط: کلیک کنید.
ابراهیم حاتمیکیا پس از ۵ سال به جشنواره آمده
همه چیز درباره فیلم موسی کلیم الله

خلاصه داستان فیلم موسی کلیم الله
فیلم موسی کلیم الله؛ به وقت طلوع به خلاصه داستان چندانی نیاز ندارد؛ این نسخه که در جشنواره فجر به نمایش درمیآید روایتگر بخشی از کودکی حضرت موسی (ع) است. آمادهسازی فنی نسخه سینمایی و پیشنمایش موسی کلیمالله(ع) شامل مراحل ویژوال، موسیقی، صداگذاری و… بهمنظور حضور در چهلوسومین جشنواره فیلم فجر در حال انجام است.
بازیگران و عوامل فیلم موسی کلیم الله
این فیلم/سریال اثری پربازیگر است؛ مریلا زارعی، علیرضا کمالی، بهنام تشکر، بهاره کیان افشار، با حضور فرهاد آئیش؛ همچنین شکیب شجره، مریم سرمدی، طوفان مهردادیان، مسعود رحیمپور، کامبیز امینی، بهار نوحیان و بازیگران کودک گندم شیخی و دلسا محمدی از بازیگران این بخش از سریال و فیلم هستند.
بقیه عوامل فیلم موسی کلیم الله هم از این قرار است؛ نویسنده و کارگردان: ابراهیم حاتمیکیا، تهیهکننده: سیدمحمود رضوی، مجری طرح و مدیر تولید: بهزاد هاشمی، مدیر فیلمبرداری: تورج منصوری، تدوین: پیمان علیزاده و ابراهیم حاتمیکیا، موسیقی متن: کارن همایونفر، مدیر هنری: کیوان مقدم، جلوههای بصری (ویرچوال/ ویژوال): علیرضا واعظ، طراح چهرهپردازی: شهرام خلج، طراح لباس: آذر محمدی، سرپرست گروه کارگردانی: علیرضا صالحی، صدابردار: امیر نوبخت حقیقی، صداگذار: بهمن بنیاردلان، جلوههای ویژه میدانی: آرش آقابیک، فیلمبردار: علی لقمانی، جانشین تولید: فرامرز رضائی، دستیار تهیه: امیرعلی مجلسیراد، منشی صحنه: محسن بهاری و عکاس: مجید طالبی و ریحانه زنگنه. فیلم موسی محصول سیمافیلم است.
درباره ابراهیم حاتمی کیا، کارگردان موسی کلیم الله
حضور ابراهیم حاتمیکیا در جشنواره ۱۴۰۳، قطعا یکی از نکات برجسته این رویداد است. حاتمیکیا که ۵ سال پیش با «خروج»، بزرگترین ناکامی خود در تمام ادوار این رویداد را تجربه کرد برای امسال احتمالا غافلگیریهای بسیاری دارد. او بالاخره توانست پروژه پرسروصدای «موسی» را پس از حدود ۲ دهه به سرانجام برساند و حالا نسخه سینمایی این اثر را روانه جشنواره کند.
فیلمی که با فناوری تولید مجازی به سرانجام رسیده و از این پس، تولیدات بیشتری با این فرمول عملیاتی خواهند شد. تعدد وقایع تاریخی بازههای مختلف زندگی حضرت موسی در کنار باز گذاشتن دست ابتکارات به مدد هوش مصنوعی، آن هم برای فیلم یک کارگردان خلاق، میتواند مهمترین کنجکاوی مخاطب برای تماشای یکی از مهمترین آثار جشنواره امسال باشد.
ابراهیم حاتمیکیا از شناختهشدهترین و باسابقهترین کارگردانهایی است که در ادوار مختلف جشنواره فیلم فجر حضور داشته و آثارش مورد توجه هیئت داوران نیز قرار گرفته. فیلم موسی کلیم الله جدیدترین ساخته او، مثل دیگر دورههایی که فیلمهای این کارگردان در جشنواره حضور داشته، از کنجکاویبرانگیزترین فیلمهایی است که اهالی رسانه و منتقدان مشتاق تماشای آن هستند.
حاشیههای فیلم موسی کلیمالله
- بعد از درگذشت فرجالله سلحشور و حضور جمال شورجه بهعنوان کارگردان این سریال، این کارگردان و سیداحمد میرعلایی، تهیهکننده تلاش کردند برای این سریال سرمایهگذار بهدست بیاورند.
- این اتفاق ۷سال پیش رخ داد؛ اما پروژه «موسی کلیمالله(ع)» از جمال شورجه بهدست حاتمیکیا رسید و البته در این میان حواشیای نیز ایجاد شد.
- حاتمیکیا تصمیم گرفت فیلمنامه را بار دیگر بازنویسی کند.
- سیدمحمود رضوی تهیهکنندگی سریال را برعهده گرفت و حدود ۳سال پیشتولید این سریال تاریخی و پرهزینه طول کشید.
- حاتمیکیا تصمیم گرفت با تغییر فیلمنامه، نسخه سینمایی را در ۳مقطع کودکی، میانسالی و پیری حضرت موسی در ۳ فیلم مجزا بسازد!
ساخت استودیوی تولید مجازی برای سریال موسی کلیم الله
موسی کلیم الله سریال طولانی و پردردسری در دوره پیشتولید بود. چراکه تیم تولید تصمیم گرفتند ایده تغییر فناوری تولید سریال را از روش سنتی به تولید مجازی (VirtualProduction) را اجرا کنند. محمود رضوی در گفتوگو با ایسنا درباره تولید مجازی سریال/فیلم موسی توضیح داده است که خلاصهای از آن را اینجا میخوانید؛
- بزرگترین استودیوی تولید مجازی (Virtual Production) آسیا و سومین مدل این استودیو در جهان در ایران و برای این پروژه به بهرهبرداری رسیده است.
- حالا در تولید محتوای تولید مجازی و در آینده نه چندان دور در زیر ساخت آن شاهد اتفاقی خواهیم بود که همه اهالی صنعت تصویر کشور میتوانند در عرصه جهانی افتخار کنند که ایران در صنعت تصویر نیز حرف جدیدی برای گفتن دارد.
- تکنولوژی تولید مجازی (Virtual Production) تکنیکی جدیدی است که در چندسال اخیر توسط استودیوهای بزرگ فیلمسازی بینالمللی استفاده میشود.
- قرار بود دکورهای و فضاهای میدانی عظیمی برای فصل اول و دوم مجموعه «موسی کلیمالله» ساخته شود که علاوه بر ساخت، نگهداری و تعمیرات آن در آینده نیز هزینه بسیار زیادی را به پروژه تحمیل میکرد که با این تکنولوژی، فقط در دو فصل نخست سریال «موسی کلیمالله (ع)»، هزینه و زمان ساخت ۱۱۰ هکتار (معادل یک میلیون و ۱۰۰ هزار متر مربع) دکور و فضاهای عمومی صرفهجویی میشود.
- همچنین هزینههای پس از تولید، یعنی نگهداری و تعمیر دکور در سالهای بعد نیز از پروژه حذف میشود.
خرید بلیط: کلیک کنید.
یک فیلم فوتبالی در جشنواره فیلم فجر
اطلاعات فیلم بازی را بکش

خلاصه داستان فیلم بازی را بکش
فیلم بازی را بکش بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده و در خلاصه داستان آن آمده است: موسی، از پیشکسوتان فوتبال، برادرش را در یک سانحه ورزشی از دست میدهد. او در مسیر کشف راز مرگ برادرش با حقایق عجیبی روبهرو میشود…
بازیگران و عوامل فیلم بازی را بکش
تهیهکنندگی اثر را دو برادر شناختهشده سینما، یعنی مصطفی و محسن کیایی برعهده دارند. محسن کیایی اما علاوه بر اینکه یکی از تهیهکنندگان این فیلم است، در کنار بازیگران مطرح دیگری مثل هدی زینالعابدین، محمد بحرانی، متین حیدرینیا و پوریا رحیمی سام در این فیلم بازی کرده است.
سایر عوامل اصلی فیلم هم عبارتند از؛ نویسندگان: لادن شیرمرد، محمدابراهیم عزیزی، مدیر فیلمبرداری: حسن جلیلی، تدوین: نیما جعفریجوزانی، صدابردار: امیر نوبختحقیقی، مدیر تولید: سجاد رحیمی، موسیقی: پیام آزادی، طراح جلوههای ویژه بصری: فرید ناظرفصیحی، طراح صحنه: مهدی موسوی، طراح گریم: عباس عباسی، طراح لباس: ثمین افتخاری، مدیر برنامهریزی: امید جزینی، مدیر تبلیغات: میلاد کیایی و عکاسان: روزبه خسروی، محسن کرمانی. این فیلم فوتبالی محصول نوآر کارن فیلم است.
حاشیههای فیلم بازی را بکش
- تهیهکنندگی مصطفی کیایی، قطعا یکی از نکات مهم این فیلم است. همچنین تیم بازیگران اثر میتواند جذابیتهای بسیاری برای مخاطبان داشته باشد.
- فیلم موضوع ملتهبی پیرامون فوتبال و حواشی آن دارد.
- این فیلم با نام «توتو» کلید خورد و در مقطعی نام آن به «هجده قدم» تغییر کرد و در نهایت همین نامی شد که اینجا میبینید.
- فیلم در شهریور ماه ۱۴۰۳ در نوبت اکران قرار گرفت ولی با بیرون کشیدن از اکران، فرم ثبتنام جشنواره فیلم فجر را پر کرد.
خرید بلیط: کلیک کنید.
یک فیلم بومی با حضور بازیگران مطرح
همه چیز درباره فیلم خاتی

خلاصه داستان فیلم خاتی
در خلاصه داستان رسمی فیلم خاتی آمده است: تراژدی وقتی آغاز میشود که محکوم به رفتن میشوی، آن هم وقتی همچون تنهاترین درخت جنگل بلوط ریشه در خاک دواندهای… پس از نمایش فیلم در جشنواره خلاصه داستان مناسب اضافه میشود.
بازیگران و عوامل فیلم خاتی
سارا بهرامی، آناهیتا افشار، سعید آقاخانی، فرید سجادی حسینی، علی عامل هاشمی، کاظم نوربخش، آرمیتا مرادی، شادی خلیلی، میلاد آرمند، سحر خطیبی، علیرضا حیاتی و بازیگران خردسال اشکان اردستانی، ارغوان عزیزی، دنیز بیک محمدی گروه بازیگران «خاتی» را تشکیل میدهند.
کارگردان: فریدون نجفی، نویسنده: احمد رفیع زاده، تهیهکننده: محمد کمالیپور، تدوین: یوسف بخشایش، مدیر فیلمبرداری: اشکان اشکانی، آهنگساز: آریا عظیمینژاد، صدابردار: سعید زند، طراح صحنه: سعید اسدی، طراح لباس: مجید لیلاجی، طراح گریم: سودابه خسروی، مدیر تولید و برنامهریز: داود باقری، دستیار یک کارگردان: علی کشاورز، طراح جلوههای ویژه میدانی: آرش آقابیگ و عکاس: حسن شجاعی.
حاشیههای فیلم خاتی
- خاتی سومین فیلم فریدون نجفی است. او پیش از این اثر، ساخت دو فیلم «بچه گرگهای دره سیب» و «اسکیباز» را در کارنامهاش به ثبت رسانده، که هر دو متعلق به سینمای کودک و نوجوان بوده که در جشنواره فیلمهای کودکان و نوجوانان اصفهان هم با استقبال روبهرو شدند.
- «خاتی» یک درام اجتماعی زیستمحیطی است که بیشتر به ارتباط انسان با محیط زیست و حیوانات میپردازد؛ موضوعی که چندان در سینمای ایران تجربه نشده و به همین دلیل میتواند از فیلمهای متفاوت در جشنواره امسال باشد.
- در ابتدا قرار بود لیلا حاتمی یکی از نقشهای اصلی «خاتی» را ایفا کند، اما با انصراف او، سارا بهرامی جایگزین این بازیگر شد.
- آریا عظیمینژاد آهنگساز مطرح سینما و تلویزیون ایران که پیش از این آهنگسازی آثاری چون «پایتخت»، «میم مثل مادر»، «طلا و مس»، «خوب بد جلف» و… را بر عهده داشته است، موسیقی «خاتی» را ساخت.
خرید بلیط: کلیک کنید.
کمدی دهه پنجاهی هم رسید
معرفی فیلم تاکسیدرمی

خلاصه داستان فیلم تاکسیدرمی
فیلم تاکسیدرمی که ساخته یکی دیگر از فیلم اولیهای جشنواره امسال است، ماجرای تلاش سه شکارچی، برای شکار گوزن زرد ایرانی در حال انقراض است: «کی میدونه حیوونها دوست دارن بمیرن یا تاکسیدرمی شن؟» داستان فیلم درباره برادر ناتنی محمدرضا پهلوی و علاقهمندی اش به شکار گوزن است. او در بحبوبه پیروزی انقلاب مجبور میشود برای پیدا کردن گوزن زرد به جنگلهای شمال برود و…
بازیگران و عوامل فیلم تاکسیدرمی
مجید صالحی، هادی کاظمی، آناهیتا درگاهی، حسن معجونی، بیژن بنفشهخواه، فرزین محدث، هدیه حسینینژاد، علیرضا مسعودی، جواد خواجوی و آتوسا کلانتری در این فیلم بازی میکنند.
محمد پایدار کارگردان، محمدجواد موحد تهیهکننده و محسن ملکی و محمد پایدار نویسندگان این فیلم هستند که با دیگر فیلم اولیهای جشنواره چهلوسوم به رقابت میپردازند. سازمان سینمایی سوره سرمایهگذار این فیلم است.
حاشیه های فیلم تاکسیدرمی
- نخستین ساخته محمد پایداری یک کمدی فانتزی است که میتواند تنوع تماتیک خوبی را برای جشنواره و البته مخاطبان هدف این گونه کمتعداد در سینمای ایران رقم بزند.
- محمدپایدار کارگردان جوان فیلم از خروجیهای باشگاه فیلم سوره است که تاکنون فیلمهای کوتاهی از جمله «جمعه»،«کفش دزدک» ، «تقاطع» را کارگردانی کرده است. او در جشنواره امسال در بخش مسابقه فیلمهای کوتاه هم با فیلم «راوی» حاضر است.
- شاید بتوان گفت تاکسیدرمی از لحاظ نوع روایت ادامه دهنده راهی است که فیلم فسیل آغاز کرده است و حالا فرمول فیلم فسیل در حال تکثیر شدن است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
کمدی از نوع دهه شصتی در جشنواره فجر
اطلاعات و معرفی فیلم آنتیک

خلاصه داستان فیلم آنتیک
در خلاصه داستان رسمی فیلم آنتیک آمده است: «انقلاب شده و کاسبی اِبی و وَلی، آنتیک بازهای قبل انقلاب کساد است؛ اما در بازِ ضریح پر از پول یک امامزاده، مسیر زندگیشان را تغییر میدهد» فیلم درباره دو دلهدزد است که گذرشان به یک امامزاده میافتد و تصمیم میگیرند با تأسیس امامزادهای قلابی پولوپلهای به جیب بزنند…
بازیگران و عوامل فیلم آنتیک
پژمان جمشیدی، بیژن بنفشهخواه، ستاره پسیانی در کنار امیر نوروزی، غلامرضا نیکخواه، فرزین محدث، علی باقری، مجتبی شفیعی، هادی افتخارزاده، آرش نوذری، لادن ژافهوند، یدالله شادمانی، رحمان باقریان و با معرفی مهدی قربانی بازیگران هستند که در فیلم آنتیک مقابل دوربین نائیجی رفتهاند.
هادی نائیجی کارگردان فیلم، پیش از این با ساخت فیلمهایی چون «هیهات» و «حق سکوت» در سینمای غیرکمدی فعالیت داشته و همچنین محمود بابایی تهیهکننده این کمدی تهیه آثاری چون «بدون قرار قبلی» و «بعد از رفتن» را در کارنامه خود ثبت کرده، باتوجه به سابقه و دغدغه سازندگان این اثر، میتوان گفت که کمدی آنتیک با نگاه و قصهای متفاوت تولید شده است.
حاشیههای فیلم آنتیک
- فیلم قطعا یکی از قطبهای پراقبال جشنواره امسال برای مخاطبان خواهد بود.
- هادی نائیجی که تاکنون آثاری با درونمایه ارزشی را جلوی دوربین برده، در نخستین ساخته کمدی کارنامه خود، دست روی سوژه جالبی مربوط به چند دهه قبل گذاشته است.
- آنطور که شنیده میشود، این فیلم پروسه تولید سنگینی داشته است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
یک فیلم اجتماعی و خیابانی از یک کارگردان جوان و فیلم اولی
اطلاعات فیلم ماریا

خلاصه داستان فیلم ماریا
در خلاصه داستان فیلم ماریا آمده است: تکهای از فیلم تمرین بازیگری یک دختر جوان علاقهمند به بازیگری در نقش یک روسپی خیابانی، به طور ناخواسته پخش شده و هیچکس باور نمیکند که این فیلم تنها یک تمرین بازیگری بوده است، حتی خانوادهاش. و حالا دو سال بعد…
بازیگران و عوامل فیلم ماریا
صابر ابر، پانتهآ پناهیها، حسین محجوب، کامیاب گرانمایه و مهشید خدادی بازیگران فیلم ماریا هستند.
محمد صدیقی مهر، صادق سهرابی، نکیسا نوری، سجاد رضایی، محمدعلی حسینعلی پور، مصطفی اکبری، نرگس باغکی، حسن و حسین نصرتی نیز از دیگر بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
مهدی اصغری ازغدی کارگردان این فیلم است که تحصیلات خود را در رشته سینما گذرانده، در حوزه ادبیات داستانی نیز فعالیت کرده است.
از دیگر عوامل این اثر نیز میتوان به این افراد اشاره کرد؛ مدیر فیلمبرداری: داوود ملک حسینی، تدوین: الناز عبادالهی، طراح چهره پردازی: مهدی صیاد، طراحی صدا: بهمن اردلان، صدابرداری: حسن کرامت فر، حامد حسینزاده، برنامهریز و منشی صحنه: الناز عبادالهی، آهنگساز: حامد ثابت، طراح صحنه: امید اکبری، طراح لباس: سامره جوانمرد، مدیر تولید: محمدرضا خیری و کامیاب محرابی، جلوههای ویژه کامپیوتری: امین انتشاری، جلوههای ویژه میدانی: حمید رسولیان، مجری طرح: الناز عبادالهی و عکاس: بهرام خسروجردی.
حاشیههای فیلم ماریا
- فیلم ماریا از دیگر فیلمهای جشنواره فجر است که با دور زدن قوانین و بدون در نظر گرفتن آیین نامه جشنواره بعد از اکران در جشنوارههای خارجی وارد بخش مسابقه شده است.
- این فیلم برنده جایزه اصلی بهترین فیلم آینده آسیا از سی و ششمین دوره جشنواره بین المللی فیلم توکیو و جایزه نقدی یک میلیون ین شده است.
- امیر نادری کارگردان نامدار ایرانی پس از پخش این فیلم در جشنواره فیلم توکیو این فیلم را پدیده تازه سینمای ایران معرفی کرد.
- مهدی اصغری ازغدی در سن ۲۸ سالگی و در اولین فیلم سینمایی خود به عنوان جوانترین فیلمسازی که تابحال این جایزه را کسب کرده است در این جشنواره معرفی شد.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمی از اوجی فیلم به اهتمام نرگس محمدی
اطلاعات اولیه فیلم شوهر ستاره

خلاصه داستان فیلم شوهر ستاره
هنوز اطلاعاتی از فیلم شوهر ستاره منتشر نشده است. اما به نظر میرسد ایرجزاد همانند دو اثر پیشین خود به سراغ یک سوژه اجتماعی رفته و یک اثر با درونمایه مشکلات اجتماعی را دستمایه ساخت فیلمش قرار داده است. فیلم یک داستان خانوادگی دارد. به محض انتشار اطلاعات کاملتر یا نمایش در جشنواره فجر، این بخش بهروزرسانی میشود.
بازیگران و عوامل فیلم شوهرستاره
بازیگران فیلم شوهر ستاره حامد بهداد و فریبا نادری هستند. ضمن اینکه علی اوجی و نرگس محمدی به عنوان تهیهکنندگان فیلم نامشان در تیتراژ آمده است.
حامد بهداد آخرین بار در چهلمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت. او پس از ۳ سال دوری از جشنواره، حالا با این فیلم در ردیف بازیگران حاضر در جشنواره قرار دارد. او در فیلم «پیر پسر» هم حضور درخشانی دارد که نشد در جشنواره حاضر باشد ولی بعید نیست در حاشیه جشنواره فجر ۱۴۰۳ به نمایش دربیاید تا عیار بازیگری بهداد در این سالها، بیشتر به دست بیاید. «قصر شیرین» (جشنواره سی و هفتم) آخرین نامزدی او برای سیمرغ بازیگری است.
ابراهیم ایرجزاد، پیش از این با اولین فیلم بلند سینمایی خود «تابستان داغ» رکورد بیشترین تعداد نامزدی در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر را کسب کرد؛ او پس از فیلم «عنکبوت» (با موضوع قتلهای زنجیرهای در مشهد) که در جشنواره حضور نداشت، امسال با فیلم شوهرستاره در جشنواره چهل و سوم شرکت میکند.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمی درباره پدر موشکی؛ شهید حسن طهرانی مقدم
آشنایی با فیلم خدای جنگ

خلاصه داستان فیلم خدای جنگ
در خلاصه داستان فیلم خدای جنگ آمده است: لیبیاییها قطعاتی را از موشکها برمیدارند تا ایرانیها نتوانند از موشکها در جنگ تحمیلی استفاده کنند. ابراهیم شریفی و نیروهایش با تلاش شبانهروزی موفق میشوند قطعات را جایگزین کنند. اما در پیداکردن پیچی با آلیاژ نقطهذوب بالا به مشکل برمیخورند. درنهایت، آنها موفق به پرتاب موشک میشوند.
بازیگران و عوامل فیلم خدای جنگ
ساعد سهیلی، حسین سلیمانی، پیام احمدینیا، نادر فلاح، داریوش کاردان، مهدی حسینی، مهدی فریضه، پیمان پورنیکدست، دانیال نوروش، علی دلپیشه، آزاده سیفی، عبدالرضا نصاری، بهارداورزنی، محمد رضا سروستانی، هومن دارابی و عمار شلق از بازیگران این فیلم هستند.
سومین ساخته حسن دارابی پس از دو اثر ملتهب «مصلحت» و «هناس»، به یک رویداد مهم زندگی شهید حسن طهرانیمقدم پرداخته است. با توجه به سابقه اجرایی که از دارابی سراغ داریم و البته وسواس بالای او در پرداخت سوژههای حساس، از هماکنون خدای جنگ را باید یکی از آثار قابلتوجه این دوره لحاظ کنیم.
احسان ثقفی فیلمنامه «خدای جنگ» را نوشته، سعید سعدی تهیهکننده این فیلم و محمدرضا شفاه طراح این پروژه بوده. این فیلم از محصولات سازمان اوج است. سیاوش کردجان نیز تدوین فیلم را انجام میدهد.
درباره شهید حسن طهرانیمقدم پدر موشکی سپاه
طهرانی مقدم که در اولین روزهای تشکیل سپاه پاسداران، به عضویت این نهاد درآمده بود، در دوران جنگ ایران و عراق، نخستین فرمانده توپخانه سپاه و بنیانگذار واحد توپخانه در سپاه بود.پس از آن طهرانی مقدم مسئولیت واحد توپخانه را به حسن شفیعزاده واگذار کرد و به یگان موشکی سپاه پاسداران رفت و مسئولیت این یگان را برعهده گرفت. او همچنین در تشکیل و بنیانگذاری فرماندهی موشکی سپاه تأثیرگذار بود. حسن طهرانی مقدم با پایان جنگ، وارد حوزه تحقیقات و توسعه فعالیتهای موشکی در سپاه پاسداران شد و مسئولیت ریاست سازمان جهاد خودکفایی سپاه را برعهده گرفت.در دوران پس از جنگ ایران و عراق، طهرانی مقدم وظیفه مدیریت بر پروژه ساخت چند موشک را در واحد موشکی سپاه قبل از غلامرضا یزدانی برعهده داشت، بدین خاطر برخی از همکارانش به او لقب پدر موشکی ایران دادند حسن طهرانی مقدم در ۲۱ آبانماه ۱۳۹۰ بر اثر انفجار زاغه مهمات در پادگان مدرس، واقع در شهرستان ملارد، به همراه ۱۶ نفر دیگر از اعضای سپاه پاسداران، به شهادت رسید.
حاشیههای فیلم خدای جنگ
- ساسان فلاح فر از مستندسازان شناخه شده هم فیلم سینمایی درباره این شخصیت میسازد. این فیلم «بی پایان» نام دارد و روایتی از زندگی شهید طهرانیمقدم است و نقش اصلی را حمید ابراهیمی بازی میکند.
- فیلم سینمایی «بی پایان» نیز اقتباسی آزاد از یک ماجرای واقعی در رابطه با یکی از پروژههای مهم سرلشکر شهید حسن طهرانیمقدم است؛ که در محدوده محل شهادت او فیلمبرداری میشود.
- این فیلم تقریبا در سکوت خبری ساخته شده و پس از پایان فیلمبرداری در شهرک سینمایی دفاعمقدس، وارد مراحل فنی شد
- در فیلم سینمایی «خدای جنگ» هیچ بازیگری کاراکتر شهید طهرانی مقدم را بازی نمیکند و روایت خاصی از این شهید دارد.
- در این فیلم ساعد سهیلی نقش یکی از همرزمان شهید طهرانیمقدم را بازی میکند.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمی مشترکی از برادران تنابنده بهجز محسن!
اطلاعات فیلم آبستن

خلاصه داستان فیلم آبستن
در خلاصه داستان رسمی فیلم آبستن آمده: «شده یه کاری کنی بعدش تا سر حد مرگ پشیمون شی؟ شده پشیمون شی ولی دلت نذاره بیخیال شی؟ من کاری کردم که مثل سگ پشیمونم…» فیلم، قصه چند جوان است که هر کدام درگیر مشکلی شخصی هستند و در مرز آستارا در کلبهای در کنار آب جمع شدهاند تا به کمک یک آدمپران به صورت قاچاقی از مرز خارج شوند، اما…
بازیگران و عوامل فیلم آبستن
عباس غزالی، سوگل خلیق، توماج دانش بهزادی، رها خدایاری، مجتبی شفیعی، تیما تقیزاده، عماد درویش و ملیسا چوپانی در آن نقشآفرینی کردهاند.
مصطفی و محمد تنابنده کارگردانان فیلم سینمایی «آبستن» هستند که پیش از این، در مقام نویسنده و دستیار کارگردان در سینما و تلویزیون فعالیت میکردند. محمد تنابنده و وحید جعفری فیلمنامهنویسان این اثرند و جلال تیموری تهیه کنندگی آن را به عهده داشته است.
مجری طرح: علیرضا نظارات، مدیر فیلمبرداری: عاطف امیری، مدیر صدابرداری: امیر عاشق حسینی، موسیقی: فردین خلعتبری، طراح گریم: محمود دهقانی، دستیار اول کارگردان و برنامهریز: وحید عبدالمجیدی، مشاور روانشناس فیلمنامه: دکتر رضا علی طرخان، طراح صحنه و لباس: سعید هنرمند، منشی صحنه: رعنا بهرخ، صداگذاری: آرش قاسمی، اصلاح رنگ و نور: فربد جلالی، مدیر تولید: امیر عزتزاده، مدیر امور پس از تولید: پیمان شاهمحمدی و عکاس: پوریا نوری.
حاشیههای فیلم آبستن
- فیلم مصطفی و محمد تنابنده، احتمالا از فیلتر مشاوره برادرشان محسن عبور کرده و این اتفاق با توجه به آشنایی خوب محسن تنابنده با فرآیند فیلمنامه میتواند یک امتیاز برای این اثر باشد.
- فیلم یک روایت ملتهب دارد.
- آبستن را می توان یکی از فیلم های خاص جشنواره چهل و سوم به حساب آورد؛ چرا که تجربه دوباره فیلمبرداری پلان-سکانس است. پیش از این، فیلم ماهی و گربه هم چنین ایدهای در اجرا داشت و فیلم قاعده تصادف هم از ترکیب چند پلانسکانس ساخته شده بود.
- این فیلم تاکنون در چند جشنواره بین المللی شرکت کرده است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمی درباره مهمترین عملیات ایران در دوران دفاع مقدس
همه اطلاعات فیلم اسفند

خلاصه داستان فیلم اسفند
خلاصه داستان فیلم اسفند این است: مشکلات متعددی در دوران دفاع مقدس میان بومیان منطقه خوزستان و رزمندگان وجود داشت که در صورت عدم مدیریت و تدبیر از سوی فرماندهان میتوانست به معضلی جدی تبدیل شود. شهید علی هاشمی با گفتگو و فعالیت با بومیان منطقه، خطوط چالش مردم منطقه با رزمندگان دفاع مقدس را کمرنگ کرد و موجب شد عربها خود را خالصانه در خدمت دفاع مقدس انقلاب اسلامی قرار داده و در این راه مجاهدتهای کمنظیر از خود نشان دادند و با کمک هم قرارگاه سری متشکل از عربها برای شناسایی و طراحی و انجام عملیات آبی خاکی را تشکیل دادند که در نهایت منجر به فتح جزایر مجنون شد.
فیلم اسفند مقطع مهمی از زندگی شهید علی هاشمی، از فرماندهان مطرح دوران دفاع مقدس، در شناسایی و طرحریزی عملیات خیبر در قرارگاه سری نصرت را روایت میکند. عملیاتی که یکی از بزرگترین تهاجمهای ایران به عراق به حساب میآید و طی آن سردارانی چون ابراهیم همت و حمید باکری به شهادت رسیدند. گستردگی این عملیات به همراه شخصیتهایی بزرگی که در این نبرد حضور داشتند، خود حکایت از یک پروژه بزرگ دارد که میتواند برای مخاطب، غافلگیریهایی به همراه داشته باشد.
بازیگران و عوامل فیلم اسفند
رضا مسعودی، مهدی زمینپرداز، سعید آل بوعبادی، خیام وقارکاشانی، محمدرضا عقدائی یزدی، یاسین مسعودی و محمد عسگری، جلال باوی، طاهر نیک آزاد، مهدی فتحی و نیما جمالی در این فیلم حضور دارند.
اسفند فیلم تازه اقباشاوی، به تهیهکنندگی مرحوم جلیل شعبانی و مهاجر توحیدپرست، محصول مشترک سازمان هنری رسانهای اوج و بنیاد سینمایی فارابی است.
دیگر عوامل فیلم هم عبارتند از؛ مدیر فیلمبرداری: سعید براتی، تدوین: اسماعیل علیزاده، آهنگساز: کارن همایونفر، مدیر صدابرداری: میثم کیامرثی، طراحی و ترکیب صدا: بهمن اردلان، اصلاح رنگ و نور: علی شعبانی و استودیو روشنا، طراح گریم: محسن ملکی، طراح صحنه و لباس: داریوش پیرو، دستیار اول کارگردان: جعفر نامنی، مدیر برنامه ریزی: مجتبی خادمزاده، مدیر جلوههای ویژه بصری: فرهاد یوسفی، مدیر تولید: طاهر امانی، مدیر تبلیغات: بهنام توفیقی و عکاس: سمیه جعفری.
درباره دانش اقباشاوی، کارگردان فیلم
دانش اقباشاوی اولین بار، زمانی که فیلم «تاج محل» را کارگردانی کرد، به عنوان یک استعداد تازه به سینمای ایران معرفی شد؛ فیلمی که در جشنواره فجر بازخوردهای مثبتی دریافت کرد و همین موضوع باعث شد نام اقباشاوی بر سر زبانها بیفتد. اقباشاوی تجربیات مختلفی را در سینما پشت سر گذاشته و پیش از فیلمسازی، سالها به عنوان دستیار کارگردان و برنامهریز با دیگر کارگردانها همکاری داشته است.
شهید علی هاشمی که بود؟
علی هاشمی، یکی از فرماندهان تاثیرگذار در دوران جنگ بود. او نقش مهمی در عملیات خیبر و بدر ایفا کرد. او فرماندهی قرارگاههای مختلف سپاه را در جریان جنگ بر عهده داشت و یکی از مهمترین دوران فعالیتش، فرماندهی «قرارگاه نصرت» بود. هاشمی در سن ۲۷ سالگی و در سال ۱۳۶۷ در جزیره مجنون شهید شد. اما وجود او تا حدی در جریان جنگ اثرگذار بود که همیشه نامش در کنار سرداران بزرگ جنگ آورده میشود. اهمیت این شخصیت در جنگ و داستان پر فراز و نشیب تلاشهایش باعث شد که تا به حال در آثار هنری مختلف، به سراغ زندگی او بروند.
چه فیلمها و کتابهایی درباره شهید علی هاشمی ساخته و نوشته شد؟
یک مستند به نام «زیر صفر مرزی» ساخته مهدی افشارنیک و سه کتاب به نامهای «هوری»، «گمشده من» و «قرارگاه سری نصرت» درباره شخصیت شهید علی هاشمی و مجاهدتهایش نوشته شده است. اما حالا خبر میرسد که همزمان دو فیلم «اسفند» و «اشک هور» قرار است همزمان در جشنواره فیلم فجر با روایتی از زندگی این شهید به نمایش و داوری گذاشته شوند. این در حالی است که قرار بود «اشک هور» یک سریال باشد و حالا این همزمانی، پیش از شروع جشنواره تبدیل به یک حاشیه شده.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمی دیگری درباره زندگی شهید علی هاشمی
اطلاعات فیلم اشک هور

خلاصه داستان فیلم اشک هور
در خلاصه داستان فیلم اشک هور آمده است: سفره شام ننه علی باز مانده بود. صدای آژیر قرمز و صدای ضدهواییها در عمقِ تاریکِ کوچه او را نگران میکرد. ننه علی در انتظار آمدن پسرش از جبهه، آرام روی سکوی جلوی در نشست… بیست و دو سال تمام.
بازیگران و عوامل فیلم اشک هور
رویا افشار، رضا ثامری، میثم رازفر، تورج الوند، ساره رشیدی و شبنم گودرزی از جمله بازیگرانی هستند که در این اثر ایفای نقش میکنند.
دیگر عوامل فیلم هم عبارتند از؛ مدیرفیلمبرداری: وحید ابراهیمی، تدوین: میثم مولایی، موسیقی: حبیب خزایی فر، جلوههای بصری:محمد برادران، طراح چهرهپردازی:سیامک احمدی، صداگذاری و ترکیب صدا: آرش قاسمی، مدیر صدابرداری: امید عاشوری، طراح صحنه: فریاد صالحی، طراح لباس: محمود بیاتی، جلوههای ویژه میدانی: ایمان کرمیان، مدیر تولید: محمد مجتهدی، دستیار اول کارگردان: امیر صرافها-محمد رضا اصلی، مدیر برنامهریزی:محمد رضا نوری، منشی صحنه: فرحناز خسرو آبادی و عکاس: علی فرآورده. این فیلم سینمایی محصول سازمان سینمایی سوره است و با مشارکت سیمافیلم به تولید رسیده.
درباره مهدی جعفری، کارگردان فیلم
مهدی جعفری که با ۲ فیلم «۲۳ نفر» و «یدو»، اتفاقهای خوبی را در جشنواره رقم زد، حالا با «اشک هور»، سهگانه خود را به پایان رساند. جعفری غیر از سابقه کارگردانی، مدیر فیلمبرداری و مستندساز با سابقهای است. او در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی را برای فیلم سینمایی «یدو» و سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی را برای فیلم «۲۳ نفر» از سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد و امسال با این فیلم پرتره-جنگی در این دوره از جشنواره حضور دارد.
حاشیه های فیلم اشک هور
- در کنار نام مهدی جعفری که سابقه خوبی دارد، موضوع دفاعمقدسی اثر و البته پرداختن فیلم به برههای از زندگی شهید علی هاشمی میتواند برای مخاطبان هدف، جذاب باشد.
- شهید علی هاشمی یکی از «ترینهای» جشنواره امسال است که ۲ فیلم «اسفند» و «اشک هور»، مقاطعی از زندگی او را به تصویر کشیدهاند.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمی درباره رشادتهای مردم آمل
معرفی اولیه فیلم بازی خونی

خلاصه داستان فیلم بازی خونی
در خلاصه داستان رسمی فیلم بازی خونی که مقطعی از تاریخ معاصر را روایت میکند، آمده است: «باید منطقی تصمیم بگیریم، نه احساسی، جنگ عقل سرد میخواد…» و البته این هم نوشته شده: سالها از جنگ گذشته و سرنوشت علی همچنان نامعلوم است. بدران آخرین بار علی را در میان آتش و دود در جزیره دیده است.
بازیگران و عوامل فیلم بازی خونی
این فیلم به کارگردانی حسین میرزا محمدی و تهیهکنندگی سعید پروینی، اثری تاریخی است که در این دوره از جشنواره حضور دارد.
ارسطو خوشرزم، سارا حاتمی، پیام احمدینیا، مهیار شاپوری، مهدی پتکی، مجید آقاکریمی، لیندا کیانی، شادی مختاری، کیسان دیباج، محمدصادق برقعی، علیرضا گیلوری و محمد موحدنیا در این فیلم مقابل دوربین حسین میرزا محمدی رفتهاند. این فیلم محصول موسسه فرهنگی هنری اندیشه آوینی است.
درباره حسین میرزامحمدی، کارگردان فیلم
حسین میرزامحمدی که پیش از این درام «کت چرمی» را جلوی دوربین برده برد، حالا در چرخشی متفاوت، فیلمی از قیام شهر آمل در اوایل انقلاب را دستمایه تولید اثر قرار داده است. یک درام تاریخی که میتواند در حضور پرتعداد درامهای اجتماعی، بیوگرافی و کمدی، جذابیتهایی برای مخاطبان هدف خود به همراه داشته باشد.
حاشیههای فیلم
- داستان فیلم هم درباره اتفاقات اوایل انقلاب است.
- در آبان ماه سال ۱۳۶۰ اتحادیه کمونیستهای ایران معروف به سربداران در جنگلهای آمل و اطراف آن به منظور خلق یک انقلاب دیگر مستقر میشوند.
- درباره همین ماجرا چند سال قبل فیلم «ماهی سیاه کوچولو» ساخته شد.
شورش آمل و ارتباط با فیلم بازی خونی
بد نیست بدانید که پس از حوادث خرداد ماه ۶۰ و عزل بنیصدر، گروهکی شورشی موسوم به سربداران، در نظر داشتند با عملیاتی به نام «قیام فوری» شهر آمل را تصرف کنند. الگو و مدل این گروهک بر اساس تاکتیک جنگهای پارتیزانی تحت نظریههای نظامی مائو بوده که جنگ را از شهرهای کوچک شروع و به شهرهای بزرگ بکشانند و با این کار و در بحبوحه جنگ تحمیلی، با بازگشایی جبهه سوم، ورق جنگ را به سود خود و صدام برگردانند.
شورش سربداران منجر به درگیری در شهرهای شمال کشور شد که در نهایت با ورود خودجوش مردم ناکام ماند و پس از این حماسه مردمی، شهر آمل به «شهر هزار سنگر» شهرت یافت.
خرید بلیط: کلیک کنید.
محمود کریمی با نخستین فیلمش در جشنواره چهل و سوم فیلم فجر
معرفی و اطلاعات فیلم بچه مردم

خلاصه داستان فیلم بچه مردم
خلاصه داستان رسمی فیلم بچه مردم این است: «تاجی: هر قصهای رو دقت کنید میبینید قهرمانش از یه جایی رو پای خودش وایساده. الیورتوییست یه جور، سهراب و فریدون اون جور، حضرت یوسف چهار سالش بود رفت عزیز مصر شد. حضرت موسی رو بگو؛ همین دنیا که اومد دادنش به آب. ماشالا نره غول شدین، پاتون اینجاس سرتون اونجا. وقتشه خودی نشون بدین…»
ولی آنطور که ما شنیدهایم این فیلم، قصه کودکی است که مادرش او را سر راه میگذارد و اتفاقاتی برای او میافتد که محور داستان فیلم میشود…
بازیگران و عوامل فیلم بچه مردم
این فهرست بازیگران فیلم بچه مردم را ببینید؛ گوهر خیراندیش، رضا کیانیان، حسن معجونی، بهروز شعیبی، سیامک صفری، سیاوش چراغیپور،امید روحانی، زهرا داوودنژاد، سید جواد یحیوی، ونوس کانلی، کامبیز امینی، سیامک ادیب، زری کریمی، سیاوش جامع.
محمود کریمی مستندساز باسابقهای است و عمده شهرت او به حضور در برنامه «خندوانه» و ساخت آیتمهای آن برمیگردد. او امسال با فیلم بچهمردم در جشنواره فجر حضور دارد.
تهیهکننده فیلم سیدعلی احمدی است که پیش از این، تهیهکنندگی چند فصل از برنامه «خندوانه» را نیز در کارنامه داشته است. سرمایه گذار فیلم بچه مردم موسسه خیریه بهشت امام رضا است. همان موسسهای که به واسطه تبلیغ در برنامه خندوانه حسابی معروف شد و به کودکان ناتوان کمک میکند.
جلوههای ویژه میدانی: مرتضی رمضانی، موسیقی: کریستف رضاعی، صداگذار: پرویز آبنار، تدوین عماد خدابخش، طراح لباس: نازنین خزاعی، جلوههای بصری: حسن ایزدی، طراح صحنه: بابک کریمی، چهرهپرداز: احسان روناسی، مدیر فیلمبرداری: میلاد پرتویی، فیلمنامهنویس: محمود کریمی و فائزه یارمحمدی از دیگر عوامل اصلی این فیلم هستند.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمی درباره یکی از فرماندهان دفاع مقدس
آشنایی با فیلم پیشمرگ

خلاصه داستان فیلم پیشمرگ
فیلم پیشمرگ اثر تازه علی غفاری به برشی از زندگی یکی از چهرههای ملی، یعنی شهید سعید قهاری پس از دوران جنگ میپردازد. فیلمبرداری این فیلم که در ژانر دفاع مقدس تولید شده، در شهرهای مختلف کشور انجام شده که یکی از ویژگیهای قابل توجه این اثر به شمار میرود.
شهید سعید قهاری کیست؟
شهید سعید قهاری در سال ۵۸ در ماجرای پاوه در کنار دکتر چمران حضور داشت و بعدها نیز در کنار شهید احمد متوسلیان، احمد کاظمی و… در عملیاتهای مختلف حاضر شد. او سپس تا فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا پیش رفت و در سال ۱۳۸۵ در حالیکه حدود ۴ ماه از فرماندهی لشکر ۳ نیروی مخصوص حمزه سیدالشهدا میگذشت، به شهادت رسید.
بازیگران و عوامل فیلم پیشمرگ
مهدی نصرتی (در نقش شهید سعید قهاریسعید)، الناز ملک، ساناز سعیدی و حسام منظور همراه با آرش آصفی، عبدالرضا نصاری، مهیار شاپوری، بهرام ابراهیمی، محمد اشکان فر از بازیگران اصلی فیلم پیشمرگ هستند.
الناز ملک چهره جدید و مطرح این روزهای نمایش خانگی است که با سریال زخم کاری و کاراکتر سیما این روزها بسیار خوش درخشیده است. فیلمنامه این فیلم را صابر اللهدادیان نوشته است و بنیاد فرهنگی روایت فتح آن را تولید کرده است. علی غفاری را هم با فیلم عظیم «استرداد» و «تکتیرانداز» به یاد میآوریم.
دیگر عوامل فیلم عبارتند از؛ مدیر فیلمبرداری: پیمان عباسزاده، تدوین: حمید نجفیراد، آهنگساز: بهزاد عبدی، طراح صحنه: محمدرضا شجاعی، طراح لباس: بهزاد آقا بیگی، طراح گریم: سید جلال موسوی، صداگذار: آرش قاسمی، جلوههای ویژه بصری: حسن ایزدی، مدیر تولید: شهاب علیبخشی، فیلمبردار: سجاد سبحانی، دستیار اول کارگردان: رهام مخدومی، مدیر برنامهریزی: عادل معصومیان، برنامهریز: جاوید یزدانی، جلوههای ویژه میدانی: حمید رسولیان، طراح بدلکاری: امیر خنجری، منشی صحنه: محمد گلافشان و عکاس: پویا شاه جهانی.
فیلم پیش مرگ، محصول بنیاد فرهنگی روایت فتح و تهیه شده در انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس است.
درباره علی غفاری، کارگردان فیلم
علی غفاری با ساخت فیلم حادثهای «شاهرگ» کارش را در سینما شروع کرد، اما در ادامه با ساخت فیلم «استرداد» توانست موقعیت خودش را در سینما تثبت کند. این اثر در جشنواره سیویکم توانست در ۱۳ رشته کاندیدای دریافت جایزه شود. از دیگر کارهای موفق او میتوان به ساخت سه فصل سریال «بچه مهندس» اشاره کرد. فیلم «تک تیرانداز» هم آخرین کار او در سینماست که در سیونهمین جشنواره فیلم فجر موفق شد سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه ملی را به خود اختصاص دهد.
خرید بلیط: کلیک کنید.
اولین ساخته سینمایی تهیهکننده قدیمی
آشنایی با فیلم ترک عمیق

خلاصه داستان فیلم ترک عمیق
داستان فیلم ترک عمیق درباره مردی به نام محمود است که از بیمارستان اعصاب و روان مرخص میشود. فخری- همسرش- قبل از رسیدن او به در و پنجره قفل میزند. با آمدن محمود به خانه، با ورود نفر سوم رازهای تاریک فاش میشود…
بازیگران و عوامل فیلم ترک عمیق
نام آرمان زرینکوب پیش از این به عنوان تهیهکننده مطرح بود، اما او در چهلوسومین جشنواره فیلم فجر با اولین فیلمش در مقام کارگردان به نام «ترک عمیق» حضور پیدا کرده است. محسن چگینی تهیهکننده این فیلم است و رضا بابک، بابک انصاری، حمید رشید و گلچهره سجادیه از بازیگرانی هستند که در این فیلم مقابل دوربین زرینکوب رفتهاند.
عوامل این فیلم عبارتند از؛ تهیهکننده: محسن چگینی، مدیر فیلمبرداری: محمد آلادپوش، موسیقی متن: پیمان یزدانیان، تدوین: مهدی حسینیوند، طراح صحنه و لباس: مجید لیلاجی، طراح چهره پردازی: شهرام خلج، صدابردار: مازیار شیخ محبوبی، طراح و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، مدیر تولید: رضا نوروزی، مدیر برنامهریزی: مجید کرباسیان، مجری طرح: حامد خاکدامن و عکاس: مجید خمسه.
حاشیههای فیلم ترکعمیق
- فیلم ترکعمیق از معدود فیلمهای جشنواره فیلم فجر است که پیش از این در جشنوارههای خارجی حضور داشته است و بر خلاف قوانین جشنواره فیلم فجر نخستین نمایش آن در جشنوارهای غیر از این فستیوال بوده است.
- این فیلم در جشنواره فیلم آسیائی بارسلون و جشنواره فیلم داکا حضور داشته است و از این بابت میتوان گفت حضور این فیلم یک خرق عادت در ادوار جشنواره فیلم فجر است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمنامهنویس مهدویان فیلم اولش را ساخت
اطلاعات فیلم چشم بادومی

خلاصه داستان فیلم چشم بادومی
در خلاصه داستان فیلم چشم بادومی آمده است: مائده دختر نوجوان ایرانی عاشق یکی از خوانندههای کیپاپ شده و میخواهد برای دیدار او و شرکت در یک مسابقه به سئول برود. او در آزمون پذیرفته میشود اما مادر مخالف جدی اوست…
بازیگران و عوامل فیلم چشم بادومی
در این درام اجتماعی بازیگرانی همچون ساره بیات، مهدی هاشمی، علی باقری و ستایش دهقان حضور دارند.
ساره بیات پس از ۳ سال در یک فیلم سینمایی ایفای نقش کرده است و مهدی هاشمی نیز در ادامه بازی در چند فیلم کمدی، در فیلم اجتماعی «چشم بادومی» جلوی دوربین رفته است.
این اولین تجربه کارگردانی ابراهیم امینی در یک فیلم سینمایی است؛ او در عین حال نگارش فیلمنامه آثار شاخصی مانند ایستاده در غبار، درخت گردو، موقعیت مهدی، لاتاری، مرد بازنده، دسته دختران و… را در کارنامه دارد.
سجاد نصراللهینسب نیز در مقام تهیهکننده، تجربیات موفقی مانند «آپاراتچی» و «در آغوش درخت» را در کارنامه دارد.
بخشی از عوامل فیلم سینمایی چشم بادومی عبارتند از: تهیهکننده: سجاد نصراللهینسب، کارگردان: ابراهیم امینی، مدیر فیلمبرداری: علیرضا برازنده، تدوین: حسین جمشیدی گوهری، طراح گریم: مهدی صیاد، طراح صحنه: رضا رزم، طراح لباس: چکامه میرخانجانی، مدیر صدابرداری: مسیح حدپور سراج، برنامهریز: سوگل ایزدی فرد، دستیار اول کارگردان: وحید عبدالمجیدی و عکاس: پویا شاه جهانی ـ مژگان اصفهانیان.
کوتاه درباره ابراهیم امینی کارگردان
ابراهیم امینی بازیگر، فیلمنامهنویس و بازیگردان سینماست و سالها با همین عناوین در کنار محمدحسین مهدویان در بسیاری از آثار او حضور داشته است. امینی در دنیای تئاتر هم فعالیت دارد و اخیراً نمایشنامهای تحت عنوان «ترور» را روی صحنه داشت که با استقبال بسیاری مواجه شد. این فیلم، اولین تجربه کارگردانی فیلم بلند سینمایی در کارنامه کاری امینی به شمار میرود.
خرید بلیط: کلیک کنید.
بازگشت ابوالفضل جلیلی به فیلمسازی پس از سالها
آنچه درباره فیلم داد میدانیم

خلاصه داستان فیلم داد
در خلاصه داستان فیلم داد است: در کانون اصلاح و تربیت نوجوانان، بچههایی که پدر و مادر، یا وثیقه مالی یا ملکی ندارند، برای رفتن به مرخصی باید قسم یاد کنند که بعد از مرخصی به زندان برمیگردند. یکی از بچهها حاضر به قسمخوردن نیست. روز بعد قاضی با مسئولیت خودش به او مرخصی میدهد، با این شرط که بعد از اتمام مرخصی شرافتمندانه به زندان برگردد.
بازیگران و عوامل فیلم داد
ابوالفضل سلیمی، کاوه دارابی، مسعود امین ناجی، شهابالدین طباطبایی، مهدی ملکی و حسین میرزائیان بازیگران اصلی این فیلم هستند.
نویسنده، کارگردان، فیلمبردار و تدوین: ابوالفضل جلیلی، دستیار کارگردان و صدابردار: حسین نوابی، مدیر تولید: مریم اشرفی، صداگذاری و میکس: میلاد جلیلی، دیسیپی و مسترینگ: مهرداد سلیمانی و تهیهکنندگان: ابوالفضل جلیلی و امیرسیدزاده عوامل فیلم داد هستند.
یادداشت ابوالفضل جلیلی، فیلمساز
داد جدیدترین فیلم سینمایی من است که بهصورت مشترک با آقای امیر سیدزاده تهیه کردیم. در داستان فیلم سعی کردهایم مقوله، وفای به عهد را مدنظر داشته باشیم که امیدوارم موفق شده باشیم.
به شخصه از این فیلم راضی و خوشنودم و امیدوارم بیش از هرچیز، بازیگران فیلمم که بهنظرم خیلی خوب کار کردند و زحمت کشیدند، دیده شوند. فیلم را هم مثل فیلمهای قبلیام با یک گروه چهار نفره اما خیلی صمیمی کار کردیم، به همین منظور میخواهم در اینجا از فرصت استفاده و از تک تک بچهها تشکر کنم. همچنین از همکاری بسیار صمیمانه مهندس، اصغر بنائی که بسیار ما را یاری داد، سپاسگزاری کنم.
حاشیههای فیلم داد
- ابوالفضل جلیلی رکورددار فیلمهای توقیفی و اکران نشده در سینمای ایران است. این فیلمساز تقریبا هر فیلمی ساخته اکران نشده.
- او به سبک و سیاق خودش فیلم میسازد و در دهه هفتاد کارهایش به چشم میآمد اما تکرار خودش در کارهای بعدی موجب شد تا منتقدان هم به او روی خوش نشان ندهند.
- جلیلی در این فیلم مانند سایر آثار قبلیاش به مقولههای انسانی پرداخته و بیشتر مفهوم وفای به عهد را مدنظر قرار داده است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمی از کارگردان کوچه ژاپنیها
اطلاعات فیلم دست تنها

خلاصه داستان فیلم دست تنها
در خلاصه داستان فیلم دست تنها آمده است: دو مرد خیابانگرد در پی نجات زنی شهر را جستوجو میکنند. داستان این فیلم پس از نمایش در جشنواره فجر، بهروزرسانی میشود.
عوامل و بازیگران فیلم دست تنها
ثقفی برای دومین فیلم متوالی از حضور بازیگرانی چون مجید مظفری، محمود نظرعلیان و علی اوجی بهره برده است. نرگس محمدی نیز دیگر بازیگر این فیلم است.
درباره امیرحسین ثقفی، کارگردان فیلم
امیرحسین ثقفی حالا و پس از ساخت ۵ فیلم سینمایی، کارگردان باتجربهای در سینمای ایران محسوب میشود. او بیش از هر چیز به سبب نگاه متفاوتش به مدیوم سینما شناخته میشود. آثار او ارتباط چندانی با جریان فیلمهای اجتماعی و قصهگو در سینمای ایران ندارند. ثقفی این موضوع را از همان نخستین فیلم خود یعنی «مرگ کسبوکار من است» تاکنون دنبال کرده. «همه چیز برای فروش»، «روسی» و «کوچه ژاپنیها» دیگر فیلمهای بلند سینمایی او به شمار میروند. فیلم دستتنها در حالوهوای فیلم پیشین ثقفی ساخته شده. او در این فیلم برای نخستین بار تهیهکنندگی در سینما را تجربه کرده و دیگر از نام پدر او یعنی علیاکبر ثقفی در تیتراژ این فیلم خبری نیست.
حاشیههای فیلم دستتنها
- فیلم در سکوت کامل خبری تولید شده و تاکنون خبرهای بسیاری کمی از آن منتشر شده.
- گفته میشود ثقفی فیلم را در همان حال و هوای فیلم آخرش یعنی «کوچه ژاپنیها» ساخته است.
- گریم مجید مظفری یکی از ویژگیهای این فیلم به شمار میرود.
خرید بلیط: کلیک کنید.
اقتباس رسول صدرعاملی از یک رمان نوجوانانه
معرفی کامل فیلم زیبا صدایم کن

خلاصه داستان فیلم زیبا صدایم کن
داستان فیلم زیبا صدایم کن در خیابان ولیعصر تهران و در طول یک روز اتفاق میافتد و در خلاصه داستان رسمی آن آمد است: «خسرو که در آسایشگاه روانی به اجبار بستریست، تمام این سالها را در فکر دخترش زیبا سپری کرده. امروز، روزِ تولد ۱۶ سالگی زیبا است و خسرو نمیخواهد از این روز ساده بگذرد…». رسول صدرعاملی، کارگردان برجسته سینمای ایران، پس از دو سال کار روی فیلمنامه، این اثر را برای نمایش در چهلوسومین جشنواره فیلم فجر آماده کرده است.
بازیگران و عوامل فیلم زیبا صدایم کن
در این فیلم، امین حیایی به همراه ژولیت رضاعی (بازیگر نوجوانی که برای نخستین بار جلوی دوربین حاضر میشود) نقشآفرینی میکنند.
فیلم زیبا صدایم کن به کارگردانی رسول صدرعاملی، اقتباسی از رمان نوجوانانهای به همین نام نوشته فرهاد حسنزاده است.فیلمنامه را آرش صادق بیگی، میلاد صدرعاملی، محمدرضا صدرعاملی نوشته اند و سامان لطفیان مدیر فیلمبرداری بوده است.
این فیلم با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و بنیاد سینمایی فارابی و کمپانی میلادفیلم تولید شده و سیدمازیار هاشمی تهیهکنندگی آن را بر عهده دارد.
درباره رسول صدرعاملی کارگردان فیلم
رسول صدرعاملی تا اینجا، مهمترین دلیل برای تماشای این فیلم است. کارگردانی که پس از ۷ سال پشت دوربین فیلمسازی ایستاده است. فیلم اقتباسی از یک رمان موفق است که حول محور نوجوانان میگذرد و این همان دغدغهمندی همیشگی فیلمساز مولفی چون صدرعاملی است. اینکه تمام داستان فیلم در خیابان ولیعصر اتفاق میافتد و از میدان راهآهن آغاز میشود و در یک صبح تا شب به تجریش میرسد نیز میتواند برای مخاطب، وسوسهانگیز باشد. صدرعاملی که پیشتر هم فیلم های «من ترانه پانزده سال دارم»، «دختری با کفشهای کتانی» و «دیشب باباتو دیدم آیدا» را در باره دختران نوجوان ساخته بود.
داستان کتاب زیبا صدایم کن درباره چیست؟
کتاب زیبا صدایم کن نوشته فرهاد حسنزاده که توسط کانون منتشر شده داستان دختر پانزده سالهای است که در موسسهای زیر نظر بهزیستی زندگی میکند. مادر معتادش ازدواج کرده و پدرش به دلیل بیماری روانی در آسایشگاه بیماران روانی بستری است. زیبا در روز تولدش به پدر کمک میکند تا از آسایشگاه فرار کند. پدر موتور یکی از کارکنان آسایشگاه را میدزد تا با هم به گردش بروند و تولد زیبا را جشن بگیرند. اما به زودی از همدستی با پدرش پشیمان میشود. پدر تعادل روانی ندارد و هر لحظه به حالی درمیآید؛ گاهی خوب است و گاهی بد و گاهی دچار جنون و گاهی دچار توهم میشود. سرانجام زیبا پدر را به بیمارستان برمیگرداند و تولدش را با کسانی که در کنارشان امنیت دارد جشن میگیرد.
زیبا صدایم کن سال ۹۵ برگزیده شورای کتاب کودک و هیجدهمین جشنواره کتاب کانون پرورش فکری شده و در فهرست کتابهای کلاغ سفید کتابخانه بینالمللی مونیخ آلمان ۲۰۱۷ و فهرست افتخار دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان ۲۰۱۸ هم قرار گرفته است. به علاوه به سبب پرداختن به موضوع کودکان بدسرپرست نامزد شورای کتاب کودک برای فهرست کتاب برای کودکان با نیازهای ویژه دفتر بین المللی کتاب برای نسل جوان ۲۰۱۷ بود.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلم کمدی به زبان ترکی درباره نازایی زنان در جشنواره فجر
معرفی مقدماتی فیلم سونسوز

خلاصه داستان فیلم سونسوز
فیلم سونسوز اولین ساخته سینمایی رضا جمالی، فیلمی به زبان ترکی است که موضوع جالبی را روایت میکند؛ نازایی زنان در روستا. سلمان عباسی تهیهکننده «سونسوز» است که داستان روستایی را روایت میکند که ۲۰ سال است در آن کودکی متولد نشده و مردان، زنان را مقصر میدانند. کاظم، فیلمسازی پیر، ۲۰ سال پیش مستندی درباره نازایی زنان روستا ساخت که خود زنان آن را دزدیده و از بین بردند. اکنون، پس از دو دهه، کاظم متوجه میشود که مشکل از مردان بوده و تصمیم میگیرد با ساخت فیلمی جدید، حقیقت را آشکار کند. اما در این مسیر با مشکلاتی مواجه میشود…
بازیگران و عوامل فیلم سونسوز
فیلم سونسوز کمدیای به زبان ترکی در استان اردبیل تولید شده و بازیگرانی چون مریم مومن، حمدالله سلیمی، بهروز اللهوردیزاده، صفت آهاری و ناصر محبی در آن ایفای نقش کردهاند.
دیگر عوامل فیلم هم عبارتند از؛ کارگردان: رضا جمالی، فیلمبردار: عبدالله شکری، چهرهپرداز: رحیم پرواسی، طراح صحنه: رسول علیزاده، تدوین: امیر اطمینان و هما ولیزاده، آهنگساز: علی مغازیی و…
حاشیههای فیلم سونسوز
- تمام این فیلم به زبان آذری است.
- تجربه نمایش آثار تماما آذری در جشنواره فجر که طی سالیان اخیر به فیلمهایی چون «او» (خانه) و «آتابای» مربوط است، نشان میدهد که در صورت پرداخت درست و داستانگو بودن اثر، استقبال خوبی از این آثار به عمل میآید.
- تنها بازیگر چهره فیلم مریم مومن است که او هم در این فیلم به زبان آذری صحبت میکند.
- رضا جمالی از محصولات انجمن سینمای جوانان است که در مرکز اردبیل فعالیت داشته و تاکنون چندین فیلم کوتاه ساخته که «عروسی مسلم» یکی از آنهاست.
خرید بلیط: کلیک کنید.
یک فیلم درباره سینما و ستارههای قدیمی سینمای سینمای ایران
همه چیز درباره فیلم شاه نقش

خلاصه داستان فیلم شاه نقش
در خلاصه داستان فیلم شاه نقش آمده است: شهاب و ناصر قصد شرکت در انتخابات شورای مرکزی صنف خود را دارند. هر کدام سعی می کنند در انتخابات صنف برنده شوند…
شاهد احمدلو سعی کرده است در فیلم جدیدش به سراغ بازیگری و قدیمیهای بازیگری برود. حرفه و شغلی که در گذشته دنیای عجیب و متفاوتی داشته و حالا با بازنمایی دنیای ستارههای قدیمی سینما سعی میکند ادای دینی به این فضا داشته باشد.
بازیگران و عوامل فیلم شاه نقش
بهرنگ علوی، هومن برق نورد، نسیم ادبی، مینا وحید، شهرام قائدی، سیروس میمنت، پوریا میاندهی، مجید علیزاده، مژگان صابری با هنرمندی محمد متوسلانی، عنایت بخشی، مهدی میامی، با حضور افتخاری رضا رویگری، شهین تسلیمی و پژمان بازغی بازیگران این اثر سینمایی هستند.
کارگردان: شاهد احمدلو، تهیهکننده: علی قائممقامی، نویسنده: هومان فاضل (بر اساس طرح شاهد احمدلو)، موسیقی: فردین خلعتبری، فیلمبردار: محسن فلاحی و تدوینگر: مهدی حسینیوند عوامل اصلی این فیلم هستند.
حاشیه های فیلم شاهنقش
- گریم متفاوت بهرنگ علوی و شباهت او به بهروز وثوقی در یکی از فیلمهای پیش از انقلاب احتمالا مخاطب را به حال و هوای همان فیلمها ببرد و همین موضوع شاید یکی از جذابیتهای فیلم باشد.
خرید بلیط: کلیک کنید.
یک تریلر سیاسی و جنگی در جشنواره فیلم فجر
معرفی فیلم شمال از جنوب غربی

خلاصه داستان فیلم شمال از جنوب غربی
در خلاصه داستان رسمی فیلم شمال از جنوب غربی آمده است: «مشکل ما اینه که باید درد دلامون سربسته بمونه…» در واقع کامیونی پر از مواد منفجره برای بمبگذاری از عراق وارد استانهای شمالی کشور شده که در مرحله تعقیب و مراقبت، گم میشود…
آنطور که شنیده میشود این فیلم داستان یک عملیات خرابکارانه از سوی رژیم بعثی عراق را روایت میکند؛ عراق در دوران دفاع مقدس تصمیم میگیرد یک کامیون پر از مهمات را وارد کشور و در یکی از نقاط حساس کشور آن را منفجر کند…
بازیگران و عوامل فیلم شمال از جنوب غربی
مصطفی زمانی، امیر آقایی، بهناز جعفری، مهدی زمین پرداز، هومن حاجی عبداللهی، علی دهکردی، امیررضا دلاوری، مهدی احمدی، سیامک صفری، خاطره اسدی، رضا توکلی، مجید پتکی، محمدرسول صفری، بهزاد جعفری، ویهان نوروزی بازیگران فیلم شمال از جنوب غربی هستند.
دیگر عوامل این فیلم عبارتند از؛ کارگردان: حمید زرگرنژاد، نویسندگان: حمید زرگرنژاد، سید محمد حسینی، محمدجواد اسلامی، تهیه کننده: مهدی مددکار، مجری طرح: مهدی اسدی. این فیلم محصول انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس بنیاد روایت فتح است.
درباره حمید زرگرنژاد، کارگردان فیلم
حمید زرگرنژاد، کارگردان و تهیهکننده سینما، با فیلمهای «پایان خدمت»، «ماهورا»، «برای مرجان» و «شماره ۱۰» در دورههای مختلف جشنواره فیلم فجر شرکت داشته و جوایزی را نیز از آن خود کرده است. او در تازهترین حضورش با «شمال از جنوب غربی»، به تهیهکنندگی مهدی مددکار، به جشنواره فیلم فجر میآید. «شمال از جنوب غربی» با محوریت یک داستان جنگی سیاسی، گامی جدید در تلفیق ژانرهای اکشن و روایت تاریخی در سینمای ایران به شمار میرود.
حاشیههای فیلم شمال از جنوب غربی
- نام فیلم شباهت زیادی به شاهکار کلاسیک شمال از شمال غربی آلفرد هیچکاک دارد.
- این اثر پنحمین تجربه کارگردانی زرگرنژاد است؛ آخرین حضور او در جشنواره به دوسال قبل و دوره چهل و یکم برمیگردد که با فیلم تحسین شده «شماره ۱۰» در این رویداد حاضر بود.
- شمال از جنوبغربی یک تریلر ماجراجویانه که به نقش نیروهای مردمی در بزنگاههای حساس میپردازد.
- مضمون سیاسی و اکشن کار با توجه به کمتعداد بودن آثاری با این درونمایه، میتواند جذابیت خوبی برای مخاطب داشته باشد.
- همچنین ترکیب مصطفی زمانی، امیر آقایی و بهناز جعفری نیز میتواند مخاطبان را به تماشای این فیلم ترغیب کند.
خرید بلیط: کلیک کنید.
یک فیلم زندگینامهای درباره فرمانده بینظیر ارتش
همه چیز درباره فیلم صیاد

خلاصه داستان فیلم صیاد
حسین ترابنژاد که طی یکدهه اخیر، کارنامه قابلقبولی از خود در زمینه نگارش فیلمنامه به جای گذاشته است، در نخستین فیلم نوشته بیوگرافی خود، به برش مهمی از زندگی شهید صیاد شیرازی پرداخته است. شخصیت مهم تاریخ معاصر کشورمان که میتواند برای مخاطبان بسیاری، جذابیت داشته باشد.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: مدتی است این سؤال رهایم نمیکند؛ چرا گلولهها از کنارم میگذرند و نادیدهام میگیرند؟!
بازیگران و عوامل فیلم صیاد
علی سرابی نقش شهید صیاد شیرازی و مارال بنیآدم نقش همسر او را در این فیلم بازی میکنند؛ سرابی پیش از این یکبار برای فیلم چ ابراهیم حاتمیکیا در نقش شهید چمران تست گریم شده بود که در نهایت این نقش به فریبرز عربنیا رسید اما در نهایت برای بازی در نقش شهید صیاد شیرازی انتخاب شد. مارال بنیآدم نیز سال گذشته برای بازی در نقش پروین اعتصامی سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن را دریافت کرد.
هومن برقنورد، نادر سلیمانی، محمدرضا هدایتی، ایوب آقاخانی، خیام وقار کاشانی، حامد شیخی، رز رضوی و… از بازیگران این فیلم هستند.
بازگشت جواد افشار به فیلمسازی بلند پس از ۱۶ سال دوری از این حوزه، خود میتواند دیگر نکته جالب این فیلم باشد. این کارگردان سالها در تلویزیون مشغول سریال سازی بود که مهمترین فعالیت او ساخت سریال گاندو بود که با واکنشهای مثبت و منفی زیادی همراه بود.
تهیهکننده فیلم صیاد محمدرضا شفیعی است. این فیلم محصول مشترک بنیاد سینمایی فارابی و بنیاد شهید انقلاب اسلامی است که با حمایت سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و توسط موسسه فرهنگی هنری صاد تولید شده.
سایر عوامل فیلم سینمایی صیاد عبارتند از؛ مدیر فیلمبرداری: داوود محمدی، مدیر صدابرداری: فرشید احمدی، طراح چهره پردازی: شهرام خلج، طراح صحنه و لباس: محمدرضا شجاعی، صداگذار: امین شریفی، تدوین: خشایار موحدیان/ الهه ایزدی، طراح جلوه های بصری: امیر ولی خانی، طراح جلوه های میدانی: حمید رسولیان، آهنگساز: مسعود سخاوت دوست، دستیار کارگردان و برنامهریز: علیرضا ناصربخت، مدیرتولید: سامان شعشعه، مدیر تدارکات: سعید رضوی، عکاس: علی نیک رفتار و مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری صاد.
حاشیه های فیلم زندگینامه شهید صیادشیرازی
- پیشتر قرار بود داستان زندگی این شهید سعید، در قالب یک سریال تلویزیونی تولید شود، اما به دلیل خارج شدن از اولویتهای تولید در رسانه ملی، گروه سازنده تصمیم گرفتند اثری سینمایی ساخته شود.
- پیشتولید فیلم «صیاد» از شهریور ۱۴۰۲ در سکوت خبری آغاز و فیلمبرداری آن از فروردین امسال کلید خورد.
- شنیده میشود مارال بنیآدم برای حضور در همین فیلم، قید بازی در نقش پانتهآ در سریال زخم کاری را زده است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
مهجورترین فیلم جشنواره فیلم فجر
اطلاعات اولیه فیلم فریاد

خلاصه داستان فیلم فریاد
در خلاصه داستان فیلم فریاد آمده است: هاوار برای کار وارد مرغداری میشود. در مرغداری قتلی صورت میگیرد و هاوار ناخواسته درگیر ماجراهایی میشود.
بازیگران و عوامل فیلم فریاد
بهزاد دورانی، مهرداد ضیایی، علیرضا مهران، یاسین طلوعی، امیر کبوتریان و حمید ابراهیمی بازیگران این فیلم هستند.
محمدرضا اردلان پس از ساخت چند فیلم کوتاه، نخستین فیلم بلند سینمایی خود را به تهیهکنندگی بهمن اردلان؛ صدابردار و صداگذار شهیر سینمای ایران جلوی دوربین برد. جنس اجتماعی این درام ظرفیت بالایی برای دیده شدن دارد.
محمدرضا اردلان دیگر کارگردان فیلم اولی است که با این فیلم در جشنواره چهلوسوم فجر حضور دارد. او تهیهکنندگی فیلم را به صورت مشترک با بهمن اردلان برعهده دارد. بد نیست بدانید اردلان فیلمش را بدون پروانه ساخت سینمایی و با پروانه ویدیویی تولید کرده است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
اولین فیلم یک مستندساز کهنه کار
همه چیز درباره فیلم لولی

خلاصه داستان فیلم لولی
در خلاصه فیلم لولی آمده است: سرنوشت گلسا و آگاهی از وضعیت همسرش به رازهایی بستگی دارد که منصور پنهان کرده است. اگر موسی بتواند از منصور حقیقت را بفهمد و صفورا به موسی کمک کند تا بر لکنتش غلبه کند، شاید خسرو هم منیر را در انتظار تنها نگذارد…
عوامل و بازیگران فیلم لولی
لولی یک درام اجتماعی متفاوت است که همین میتواند انگیزه بالایی در مخاطبان ایجاد کند. طی ادوار اخیر جشنواره که درامهای اجتماعی چندانی در این رویداد حضور نداشتند و البته فضای قالب اکران عمومی که به سمت کمدی سنگینی میکرد، جنس اجتماعی آثار، به محرک و مشوقی تبدیل شده تا مخاطبان به تماشای این آثار بنشینند
در این اثر بازیگرانی چون داریوش امینی، ژیلا آلرشاد، محبوبه سلطانی، نرگس هزاره، حسن عابدی و محمد محمدی نقشآفرینی میکنند.
عوامل اصلی فیلم لولی عبارتند از: کارگردان: رضا فرهمند، تهیه کننده: جلیل اکبری صحت، فیلمنامه: رضا فرهمند، امیراطهر سهیلی، طراح صحنه: رامین محمدیان، مشاور کارگردان: عباس رافعی، مشاور هنری و طراح چهره پردازی: سودابه خسروی، طراح لباس: شیده محمودزاده، آهنگساز: امیر محمد نظر، فیلمبردار: علی شاهیده، مجری طرح: رضا فرهمند، محسن دلیلی، صدابردار: مصطفی بهمنی، تدوین: رضا فرهمند، مصیب حنایی، صداگذار: حسن مهدوی، اصلاح رنگ: سامان مجد وفایی، پوستر، گرافیک و تیتراژ: احمد غلامی.
درباره کارگردان فیلم
رضا فرهمند اولین تجربه فیلمسازیاش را با فیلم لولی تجربه میکند. این فیلم، اولین تجربه کارگردانی سینمایی رضا فرهمند است که پیشتر با مستندهایی چون «زنانی با گوشوارههای باروتی»، «نتهای مسی یک رویا» و «آزادی» توانسته بود در ادوار مختلف جشنواره فیلم فجر حضور داشته است.
خرید بلیط: کلیک کنید.
فیلمی درباره زندگی افغانها در ایران
معرفی فیلم مرد آرام

خلاصه داستان فیلم مرد آرام
در خلاصه داستان فیلم مرد آرام آمده است: نوبهار با اکراه، زنِ مرد سالمندی به نام زمان شده است. ابتدای زندگی مشترک آنها اتفاقاتی رقم میخورد که احساسات نوبهار را کاملاً نسبت به زمان تغییر میدهد.
بازیگران و عوامل فیلم مرد آرام
مهدی هاشمی و شمیلا شیرزاد بازیگران این فیلم هستند. شمیلا شیرزاد بازیگر نوجوان افغان است که پیش از این در فیلم خورشید مجید مجیدی نیز بازی کرده بود. پویا نوروزی، مهنوش صادقی، بیتا عزیز، وحید منتظری، بشیر نیکزاد، امیرجمشید صادقی از بازیگران مرد آرام هستند. سیدعلی میرفتاح هم حضور افتخاری در این فیلم دارد.
فیلمنامه مردآرام را خواهر کارگردان یعنی مهنوش صادقی به نگارش درآورده و مهدی هاشمی، بازیگر پیشکسوت سینمای ایران، تهیهکنندگی آن را برعهده دارد.
دیگر عوامل فیلم عبارتند از؛ مدیر فیلمبرداری: فرشاد محمدی، تدوین: محمدعلی حق پرست، طراح صحنه: محمد صادقی، طراح گریم: محمود دهقانی، آهنگساز: مدیا هاشمی، صدابردار: فرزین زند، طراح و ترکیب صدا: مهرداد براتی، طراح لباس: مهشید صادقی، طراح جلوههای بصری: سیدهادی اسلامی، برنامهریز و دستیار اول کارگردان: میلاد گروسی، مدیرتولید: میلاد میرزایی و عکاس: علی نیکرفتار. فیلم محصولی از موسسه تصویر شهر است.
درباره بهنوش صادقی، کارگردان فیلم
بهنوش صادقی فعالیت خود را از تئاتر آغاز کرده و تاکنون به عنوان بازیگر، نویسنده و کارگردان در سینما حضور داشته است. صادقی تنها کارگردان زن جشنواره امسال فیلم فجر محسوب میشود. او سابق بر این به عنوان بازیگر در سینما و تلویزیون فعالیت داشت و از سال ۱۳۹۴ با ساخت فیلم «خانه دیگری» پا به عرصه کارگردانی گذاشت و بعد از ۹ سال با سرمایهگذاری تصویر شهر دومین فیلم بلند خود را کارگردانی کرد.
حاشیههای فیلم مردآرام
- این فیلم نخستین تجربه تهیهکنندگی مهدی هاشمی، همسر کارگردان است که پیش از این دو بار و برای فیلمهای دو فیلم با یک بلیت (۱۳۶۹) و آقایوسف و آلزایمر (۱۳۸۹) برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر شد.
- مهنوش صادقی تنها کارگردان زن حاضر در این دوره جشنواره فجر است.
- فیلم، تولید موسسه تصویرشهر است که سال گذشته با «بیبدن» و «احمد» در جشنواره حضور داشت و توانست تبلیغات خوبی برای این آثار فراهم کند. انتظار میرود که مرد آرام نیز از دایره تبلیغاتی خوبی در زمان جشنواره بهرهمند باشد که نقش بسیاری در دیده شدن فیلم خواهد داشت.
خرید بلیط: کلیک کنید.
یک فیلم فوتبالی درباره دیدار تاریخی ایران و اسرائیل
معرفی کامل فیلم ۱۹۶۸

خلاصه داستان فیلم ۱۹۶۸
مقطعی که داستان فیلم ۱۹۶۸ در آن اتفاق میافتد، سال ۱۹۶۸ میلادی، یا به عبارتی، سال ۱۳۴۷ شمسی است که در این سال ایران میزبان مسابقات جام ملتهای آسیا میشود. در این دوره تیم ملی کشورمان در مسابقه فینال در مصاف با اسراییل قرار میگیرد…
فیلمی با موضوع فوتبال که میتواند برای مخاطبان بسیاری جذابیت داشته باشد. فارغ از این موضوع، آنچه مخاطب را نسبت به تماشای این اثر ترغیب میکند، بازی فوتبال ایران و اسرائیل است که طی آن تیم ملی فوتبال کشورمان موفق میشود با نتیجه ۲ بر یک از سد اسرائیل بگذرد. اینکه فیلم به چه وجهی از این اتفاق پرداخته است، نکته کنجکاویبرانگیز آن به شمار میرود.
بازیگران و عوامل فیلم ۱۹۶۸
امیر نوروزی، پادینا کیانی، امیراحمد قزوینی، هادی شیخ الاسلامی، سیامک ادیب، منصور نصیری و لیندا کیانی در این فیلم ایفای نقش میکنند.
نام ایرج محمدی به عنوان تهیهکننده باسابقه سینما که تهیه آثار شاخصی را برعهده داشته، از نکات جالب توجه درباره این فیلم است که محصول مؤسسه امام روحالله است.
دیگر عوامل فیلم هم عبارتند از؛ فیلمنامه: جواد کتابی و داوود گنجوی، مدیر فیلمبرداری: سعید براتی، مدیر صدابرداری: محمود سماکباشی، طراح صحنه و لباس: اصغر نژاد ایمانی، جلوههای ویژه بصری: محمد برادران، تدوین: حمید نجفی راد، طراح گریم: ایمان امیدواری، موسیقی: مسعود سخاوت دوست، طراحی و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، سرپرست گروه کارگردانی و برنامهریز: محمد فراهانی، مدیر تولید: سعید عطایی و عکاس: نوید سجادی حسینی.
درباره امیرمهدی پوروزیری، کارگردان فیلم
امیرمهدی پوروزیری بیشتر به واسطه ساخت آثار مستند شناخته میشود و کارنامه او نشان میدهد ساخت فیلمهای مستند و فیلمبرداری در سینما را هم تجربه کرده است. پوروزیری برای نخستین فیلم سینمایی خود به سراغ سوژهای جذاب و البته ملتهب در گونه سیاسی رفته است.
حاشیههای فیلم ۱۹۶۸
- فیلم ۱۹۶۸ بعد از فیلم پرویز خان دومین فیلم است که به مسائل فوتبالی از نگاه سیاسی نگاه میکند.
- این فیلم نخستین تجربه کارگردانی امیرمهدی پوروزیری است که پیش از این سریالهای «شاد آباد» و «مینو» را کارگردانی کرده بود.
خرید بلیط: کلیک کنید.
پس از اکران «پسر دلفینی ۱» در ۳۰ کشور دنیا
پسر دلفینی ۲

نسخه نهایی انیمیشن «پسر دلفینی ۲» به تهیهکنندگی محمد امین همدانی و کارگردانی محمد خیراندیش به منظور نمایش در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر آماده شد.
پس از گذشت دو سال از اکران اولین قسمت از مجموعه سینمایی انیمیشن «پسر دلفینی»، قسمت دوم این انیمیشن با عنوان «پسر دلفینی۲» به تهیهکنندگی محمد امین همدانی و کارگردانی محمد خیراندیش به جشنواره فیلم فجر میآید.
مراحل فنی انیمیشن «پسر دلفینی ۲» به تازگی به پایان رسیده و علیرغم حضور گسترده این انیمیشن در سالهای اخیر در بازارهای جهانی، نخستین نمایش این اثر در جشنواره فیلم فجر خواهد بود.
ناهید امیریان، حامد عزیزی، مریم جلینی، ثریا قاسمی، شراره حضرتی، ارسلان جولایی، ژرژ پطروسی، تورج نصر و… صداپیشهگان این انیمیشن سینمایی هستند.
انیمیشن «پسر دلفینی ۱» تاکنون در ۳۰ کشور دنیا اکران شده است. کانادا، روسیه، ترکیه، اسپانیا، آمریکا، ایتالیا، پرتغال، عربستان سعودی، آلمان، از جمله کشورهایی است که این انیمیشن در سینماهای آن به نمایش درآمده است. همچنین نتفیلیکس، اپل تیوی و آمازون پلتفرمهایی هستند که در فرایند پخش بینالملل «پسر دلفینی۱» حضور داشتهاند.
انیمیشن سینمایی «پسر دلفینی ۲» در ششمین روز جشنواره، چهارشنبه، ۱۷ بهمن ماه سانس دوم در سینمای اهالی رسانه در برج میلاد به نمایش درمیآید.
خرید بلیط: کلیک کنید.
انیمیشن «افسانه سپهر» از «آلاسکا»

پویانمایی «افسانه سپهر»، از پوستر و ویدیو کاراکتر «آلاسکا»، به همراه لوگو رونمایی کرد.
این انیمیشن دومین اثر بلند تیم مهواست که سال گذشته با پویانمایی «شمشیر و اندوه» در فجر چهل و دوم حضور داشته است و امسال با افسانه سپهر، در روز دوم جشنواره سفر قهرمانی سپهر و بابو را روایت میکنند.
در خلاصه داستان افسانه سپهر، آمده است: «هر افسانهای یک قهرمان نیاز دارد…»
سرپرست جان بخشی صداهای این افسانه را سپهر ترابی برعهده داشته است و کاظم سیاحی، اکبر منانی، شایان شامبیاتی، سعید مقدم منش، اعظم دلبری، محمد لقمانیان، پارسا کجوری، هستی صلاح آن را همراهی کردهاند.
انیمیشن سینمایی «افسانه سپهر» به کارگردانی عماد رحمانی، مهرداد محرابی و تهیهکنندگی مهدی جعفری جوزانی میباشد که در چهل و سومین جشنواره فجر حضور دارد.
عوامل این پویانمایی عبارتند از: فیلمنامه نویسان: مهدی جعفری و عماد رحمانی، مدیر تولید : معین کریمی، تدوین : محمدرضا مصطفوی راد، موسیقی: آرش آقابابائی و شاهین پژهان، طراح صدا و SFX : میلاد استخری، کارگردان هنری: بنیامین شجاعی باغینی، سرپرست نورپردازی و رندر: بهداد باقری، سرپرست جلوه های ویژه بصری: جواد پیکاری، طراح ارشد کارکتر: بنیامین شجاعی باغینی، شبیه سازی مو و پارچه : سیاوش مصلحی- محمد مشتاقی، مدیر روابط عمومی: فاطمه آذری، مسئول فضای مجازی: آرزو رحمتی.
خرید بلیط: کلیک کنید.
انیمیشن سینمایی «زال و رودابه»

پوستر انیمیشن سینمایی «زال و رودابه» در آستانه چهل و سومین جشنواره فیلم فجر رونمایی شد.
این انیمیشن اقتباسی از شاهنامه فردوسی وبه روایت محمدعلی سجادی است.
یارتان یاران، بابک پاییزان، الهام نامی، میکاییل شهرستانی، کامران ملک مطیعی، محسن اکبری، آزاده اکبری، لادن سلطان پناه، جابرقاسمعلی، پریا طاهری، آسیه امیرسرداری، ناصرعرفی صداپیشگان «زال و رودابه» هستند.
این فیلم محصول کارگاه نقاشی متحرک اوجا است.
دیگر عوامل این انیمیشن عبارتند از: موسیقی ساز، تنظیم و اجرا: سعید شهرام، صداساز و ترکیب صداها: بهروز معاونیان، ،یاران صداساز: فرزان معاونیان، اشکان اصغرزاده، مدیر فنی استودیو: علی رضا نکولعل، زیرنویس انگلیسی: رهام سجادی؛ لابراتوار: وفایی، تهیه کننده، تصویرگر، تدوینگر و کارگردان: محمدعلی سجادی.
خرید بلیط: کلیک کنید.
انیمیشن «ژولیت و شاه»

سریال «ژولیت و شاه» قرار است بعد از اکران عمومی نسخه سینمایی این انیمیشن در ۱۰ قسمت ۲۰ دقیقهای تولید شود.
همزمان با روز جهانی انیمیشن از پوستر و پیشنمایش سریال «ژولیت و شاه: خاطرات همایونی» به کارگردانی اشکان رهگذر و تهیهکنندگی آرمان رهگذر رونمایی شد.
سریال «ژولیت و شاه: خاطرات همایونی» به کارگردانی اشکان رهگذر و تهیهکنندگی آرمان رهگذر، اقتباس جانبی از انیمیشن سینمایی «ژولیت و شاه» استودیو هورخش است.
این سریال که قرار است بعد از اکران عمومی انیمیشن سینمایی «ژولیت و شاه» به نمایش دربیاید، در ۱۰ قسمت ۲۰ دقیقهای تولید میشود.
رسول رضاییجو و رضا شفیعی طراحی پوستر این سریال را برعهده دارند.
انیمیشن سینمایی «ژولیت و شاه» به نویسندگی و کارگردانی اشکان رهگذر، دومین انیمیشن سینمایی پس از انیمیشن سینمایی «آخرین داستان» است که به وقایع تاریخی شکلگیری تئاتر غربی در ایران میپردازد.
عوامل سریال «ژولیت و شاه: خاطرات همایونی»:
کارگردان و تدوینگر: اشکان رهگذر، تهیه کننده: آرمان رهگذر، نویسنده: پوریا پرتو، مدیر دوبلاژ: امین قاضی، موسیقی: عطا اخگراندوز، طراحی و ترکیب صدا: سیاوش صابری، مدیران پروژه: روزبه مظهری و آزاده محمدی، سرپرست طراحی لی اوت و بکگراند: بابک قریب، سرپرست کامپوزیت: ابوالفضل سعیدی، سرپرست انیمیشن افکت: مسعود مرادی، سرپرست انیمیت: ژیلا قناعی و بهاره خلج، روابط عمومی: زهرا نورا نجفی.
خرید بلیط: کلیک کنید.