لاکپشت در هزارتوی اختلالات روان شناختی

به گزارش آژانس خبری سینمادرام، لقمان مداین منتقد جشنواره فیلم فجر طی نقدی اختصاصی نوشت: اثر لاکپشت به عنوان فیلم بخش ویژه در کاخ جشنواره اکران شد، هنوز هم نمی دانم چرا ممنوع است! بخاطر نوشیدن شراب؟ فیا عجبا عجبا.
محتوای فیلم به عمق اختلالات روان شناختی می رفت، نشان میداد فرقی میان مریض و دکتر نیست، این اختلالات سراغ هر کسی می آید و باید درمان شود.
کاراکتری داریم که بخاطر تجربه های تلخ گذشته یا همان تروما، درگیر اختلال وسواس فکری یا همان “او سی دی” می شود و با دچار شدن به اختلال دیگر یعنی اوورتینکی جلو جلو فکر میکند و قضاوت، قاضی می شود و حکم میدهد و در ناخودآگاهش می جنگد، علائم اختلال وابستگی را می بینیم که به توجه بیش از حد همسرش نیاز دارد و سعی می کند با اختلال جبران گرایی یعنی خرج کردن های مضاعف آن را بدست بیاورد.
پس در پژوهش و پرداخت عالی است و توانسته حق مطلب را ادا کند.
عناصر فیلمنامه را رعایت کرده، پیرنگی قوی دارد اما خرده پیرنگ ها نیمه کاره رها می شوند! کاشت های خوبی دارد، دیالوگ پردازی اش مناسب است، کشش ایجاد کرده و درخشیده.
فیلمبرداری درجه یکی داشت، اصلاح رنگ و نور عالی بود، طراحی صحنه و لباس هم عالی، صدا و گریم خوب بود، تدوین چینش نمای بسیار خوبی داشت، ریتم را بالا برده بود، نقش آفرینی هنرمندانش عالی بود، آسودگی جسمانی داشتند، شخصی سازی کرده بودند، دیالوگ ها را روان ادا می کردند و به اندازه بضاعت صحنه انرژی خود را مدیریت می کردند.
یک فرهاد اصلانی درجه یک، صابر ابر حرفه ای، آزیتا حاجیان درخشان و آرزو تاج نیا توانمند که با حضور کوتاهش در آغاز فیلم دریایی پرتلاطم از استعداد را در او می یافتی.